De Brugklas Box is een product van IN DE VINGERS reclame BV, het bedrijf achter de educatieve webshops Posterindeklas.nl en Allesvoorleren.nl.  Al meer dan 10 jaar bedenken of verkopen wij educatieve producten zoals onderwijsposters, educatief speelgoed etc.

Het motto van onze onderwijsuitgeverij met educatieve posters is: Gebruiksgemak voor elke docent, aansluitend bij de belevingswereld van alle leerlingen.

Het uitgangspunt van onze posters is dat het aansluit bij de belevingswereld van kinderen. Neem het metriek stelsel. Realistische afbeeldingen worden gekoppeld aan de bewuste maateenheden met als doel dat deze beklijven. Het digitale schoolbord en de digitale agenda zijn prachtige uitvindingen, maar er kleven ook nadelen aan. Het is namelijk vluchtig. Of het nu gaat om een instructie of een spreekbeurt, een educatief filmpje of het bekijken van schoolfoto’s, nadat dit is getoond, is het ook weer weg. Het digibord gaat uit en dat wat de kinderen zagen is weg, maar een educatieve lesposter in de klas of thuis is op elk moment van de dag inzetbaar.

Kwaliteit, realistisch, overzichtelijk én betaalbaar zijn onze sleutelwoorden.

Samenwerken? Jouw product in onze Box? Ons product op jouw social media kanaal? Heb je vragen?   

We staan altijd open voor leuke samenwerkingen! Stuur ons een mailtje en wie weet tot snel!

Marco-300x300-200x200

Mijn naam is Marco Bleeker en ik help je graag!

Ik ben ondernemer op het gebied van media & vormgeving en heb veel ervaring in  vormgeving van diverse zaken voor het onderwijs.

Mail naar marco@idv.nl of bel met 06 – 53 25 14 89